Goedemorgen!

Leestijd ongeveer 1 minuut.

Suits

De kostuums in ‘Suits’ zijn onberispelijk, het ethisch gehalte van de dragers is veelal twijfelachtig. Ik kende geen van de acteurs, toen ergens in het eerste seizoen Rachel Zane me bekend voorkwam, pijnigde ik mijn hersenen nog een paar afleveringen om er vervolgens achter te komen dat ze nog veel bekender was dan ik dacht. Ik leerde ook dat de voornaam waaronder we haar kennen, Meghan, haar tweede voornaam is. De eerste is … Rachel. 

De serie is zo'n typische advocatenserie uit een van de Amerikaanse TV-pulpfabrieken: elke overeenkomst met de werkelijkheid ontbreekt. Toch weet het me te boeien, zoals suiker je doet verlangen naar meer zoetigheid. Of ik het volhoud tot en met seizoen 9 is twijfelachtig, ik heb momenteel een valide argument om overdag af en toe een aflevering te kijken, dat houdt natuurlijk een keer op.

Wat me boeit is de goede combinatie die Harvey en Mike vormen, Donna uiteraard, maar ook Louis is een goed uitgewerkt karakter, de zitting over de eigendomsrechten van een kat is hilarisch. Wat de serie zou verbeteren is de dood van een van de hoofdpersonen. Als ik even spiek op de lijst van personages zit dat er niet in. Hoewel, waar is Rachel na seizoen 7? O, wacht, die wordt prinses, dom van me.

Geschreven vanaf 2023-03-30, voor het laatst aangepast op 2023-04-02.